کد خبر: 10966 |
تاریخ انتشار : 08 آبان 1403 - 11:29 | ارسال توسط :
3 بازدید
0
1
ارسال به دوستان
پ

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد با همکاری وزارت جهاد کشاورزی امروز پروژه‌ای را با هدف ارتقای شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران با تمرکز بر صنعت زعفران افتتاح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با همکاری وزارت جهاد کشاورزی امروز پروژه‌ای را با هدف ارتقای شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران با تمرکز بر صنعت زعفران افتتاح کرد.

کارگاه آغازین پروژه «کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا برای دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار» با حضور معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی محمد مهدی برومندی، مدیرکل دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی هومن فتحی و لیائو چونگوآن، نماینده موقت فائو در جمهوری اسلامی ایران مورخ ۷ آبان ماه برگزار شد.

همچنین، ذی‌نفعان کلیدی پروژه از جمله تولیدکنندگان زعفران، نمایندگان بخش خصوصی، انجمن‌ها و کارشناسانی از مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی نیز در این کارگاه حضور داشتند.

لیائو، با تاکید بر نقش حیاتی این پروژه در تضمین اصالت و ایمنی مواد غذایی اظهار داشت: «در دنیایی با سیستم‌های غذایی به‌طور فزاینده‌ای پیچیده و به هم پیوسته، اطمینان از اصیل بودن و کیفیت بالای غذایی که به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد یک امر مهم و ضروری است».

یکی از محورهای اصلی این پروژه، صنعت زعفران ایران است. ایران به عنوان تولیدکننده پیشرو زعفران در جهان، نقش بسزایی در حفظ اصالت این محصول با ارزش دارد. این پروژه به طور خاص به زنجیره ارزش زعفران با تجزیه و تحلیل وضعیت فعلی اصالت و قابلیت ردیابی، اجرای بهترین شیوه‌ها و تقویت نوآوری برای تقویت جایگاه جهانی ایران در تولید زعفران می‌پردازد.

لیائو گفت: تقویت قابلیت ردیابی زعفران ایران برای حفظ اعتماد مصرف کنندگان و تضمین ثبات اقتصادی در صنایع غذایی و دارویی بسیار مهم است.

او بر اهمیت ایجاد چارچوب‌های قانونی قوی مطابق با استانداردهای کدکس، مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های شناخته شده بین‌المللی که برچسب‌گذاری، ترکیب و قابلیت ردیابی مواد غذایی را افزایش می‌دهد، تاکید کرد.

در این کارگاه متخصصین فائو از جمله آقای سریدار دارماپوری، کارشناس ارشد ایمنی غذا و تغذیه، و خانم کورنلیا بوش، متخصص ایمنی غذایی رویکردهای اصالت غذایی و پیشگیری از تقلب در مقیاس منطقه‌ای و جهانی را ارائه کردند.

این پروژه ذی‌نفعان کلیدی از جمله تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان، محققان و نهادهای نظارتی را برای تقویت همکاری و ایجاد یک سیستم غذایی با اولویت اصالت، شفافیت و پایداری از طریق ورودی‌های جامع – مانند راهنمایی‌های متخصص، جلسات آموزشی، کارگاه‌ها و امکانات مورد نیاز گرد هم می‌آورد. این کارگاه موفقیت‌آمیز راه را برای اجرای روان پروژه هموار می‌کند.


منبع خبر: خبرگزاری مهر / فائو و ایران تکنولوژی را برای تقویت صنعت زعفران به کار می‌گیرند

گردآوری و انتشار اخبار در این تارنما با هوش مصنوعی و ابزار های الکترونیکی اتوماتیک صورت می پذیرد و تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی علیه یا له مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

منبع خبر «» است و تیترنا – TitrNA در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10966 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09800000000  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه تیترنا – TitrNA مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
له ملگرو سره یي شریک کړئ.
لینک کوتاه خبر:
×
  • ستاسې رالېږل شوې لیدلوری به د اندیال وېبپاڼې تر تایید روسته خپرېږي.
  • هغه پېغامونه نه خپرېږي، چې منځپانګه یې تورونه او کنځل وي.
  • هڅه وکړئ، په پښتو پېغامونه راواستوئ.
  • له ملگرو سره یي شریک کړئ.

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید